headernw.jpg
 

Even voorstellen... Patricia en Anika

1-11-2018
Nieuwsafbeelding
Graag stellen wij onze vertrouwenspersonen aan jullie voor. Mocht je ergens mee zitten of iets opvallends op de club hebben gezien en wil je dit kwijt, schroom dan niet contact met Anika of Patricia op te nemen, zij luisteren graag en denken met je mee.

Anika:
Hallo, ik ben Anika Morsink, 47 lentes jong en moeder van Carmen Morsink die in de MB3 speelt. Ik heb ook een zoon, die voetbal helemaal geweldig vindt. In het verleden heb ik zelf gevolleybald. Ik vind een teamsport een mooie manier om actief te zijn en je te verbinden met anderen. In mijn werkzame leven ben ik (re-integratie) coach, weerbaarheidstrainer en ambulant begeleider vanuit mijn eigen coachpraktijk 'ProLumina'. Mijn missie is om in lastige situaties een luisterend oor te bieden, te verbinden en samen een oplossing te zoeken.

Patricia:
Ik ben Patricia Knijff, 51 jaar, moeder van twee hockeyende kinderen en een aantal jaren terug zelf fanatiek trimhockeyster, dit heb ik helaas door een blessure moeten staken. Al met al loop ik zo’n 10 jaar mee op de club en heb als moeder zowel ervaring met prestatieteams als met breedteteams. Ook kun je mij regelmatig achter de bar vinden op een van onze locaties. Als vertrouwenspersoon hoop ik een luisterend oor te bieden aan een ieder die misstanden aan de kaak wil stellen.

Hoe kom je in contact met Patricia en Anika:
Dit kan door met naam of anoniem contact met ons op te nemen via onze mailbox [email protected]
hceemvallei. Door in gesprek te gaan hopen wij samen met jou misstanden te signaleren en waar mogelijk op te lossen of er werk van te laten maken door derden. Jouw vraag en jouw wensen ten aanzien van eventuele vervolgstappen zijn hierin altijd leidend. Natuurlijk zijn wij altijd tot geheimhouding en discretie verplicht en opereren wij zelfstandig, zonder last of ruggespraak.