Terug

Inschrijfformulier

Je kan je kind of jezelf snel en gemakkelijk inschrijven via onderstaand inschrijfformulier.

In 3 stappen ben je lid
  1. Vul het inschrijfformulier volledig in
  2. Stuur het ondertekende formulier naar onze ledenadministratie en je wordt automatisch op de wachtlijst geplaatst
  3. Is er plek, dan zal de wachtlijstcoördinator contact opnemen en kan je vrijblijvend een proeftraining volgen
Na het invullen van onderstaande velden klik je onderaan de pagina op de knop volgende stap. Je gegevens worden meteen in onze database opgenomen. Je krijgt een overzicht van de door jou ingevulde gegevens die je vervolgens kunt bevestigen. Op basis van je gegevens wordt een inschrijfformulier gemaakt dat je automatisch per e-mail wordt toegestuurd.

Wij verzoeken je het inschrijfformulier te printen, te ondertekenen en een scan van het ondertekende formulier te mailen naar [email protected] Na ontvangst van het ondertekende formulier nemen wij je aanmelding in behandeling. 

Belangrijk te weten
• Een lid is pas speelgerechtigd als hij of zij door HC Eemvallei van de wachtlijst wordt gehaald en geplaatst wordt in een team. Dan pas gaat ook je contributie in.
• We doen onze uiterste best om jou of je kind zo snel mogelijk in een van onze teams te plaatsen.
• Kinderen kunnen ingeschreven worden in het jaar dat het kind 5 jaar wordt.
• HC Eemvallei is een vereniging. Graag verwelkomen we ouders van jeugdleden en volwassen leden om mee te bouwen aan onze club.

Privacy
HC Eemvallei verwerkt je gegevens zoals beschreven in onze privacyverklaring. Als je je inschrijft ga je hiermee akkoord.

Vrijwilligers
HC Eemvallei is trots op haar vele vrijwilligers. Samen bedenken en organiseren wij leuke evenementen en zorgen wij dat alles binnen de club goed loopt. Ook leer je snel mensen kennen in Vathorst en omstreken. Wil je ook vrijwilliger worden? Klik dan hieronder op beschikbare rollen en mail je interesse naar [email protected] of vul het hieronder in.


Beschikbare vrijwilligers rollen


Inschrijven

*= verplicht in te vullen.

 
   
Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
Voorkeur Vrijwilligerstaak
  Uit onderstaande vrijwilligersrollen binnen HC Eemvallei kan je een keuze maken. Graag horen wij van jou wat bij jouw wensen en mogelijkheden aansluit.

 
   
Financieel
  Contributie betaling verloopt via automatische incasso met MOLLIE. Dit kan standaard in 1 termijn of naar keuze in 4 termijnen.

 
   
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
   
  (datum: dd-mm-yyyy)