Terug
9-4-2022

Kom bij de Club van 100

Nieuws afbeelding

Een aantal jaren geleden bestond bij HC Eemvallei de Club van 100. In iets aangepaste vorm willen we deze club weer in ere herstellen. Het doel van de Club van 100 is een club te vormen van niet-spelende leden en spelende leden die HC Eemvallei een warm hart toedragen. Ben je lid van de Club van 100, dan mag je ook meestemmen tijdens de ALV. 

Ben je al lid, dan kan je je ook aanmelden voor de Club-van-100 en ondersteun je de vereniging met een jaarlijkse bijdrage van €100.

De leden van de Club-van-100, worden binnenkort getoond op de schermen in de clubhuizen. In het nieuwe seizoen, zullen die leden ook zichtbaar gemaakt worden op het Club-van-100 bord. De Club van 100 organiseert zelf enkele keer per jaar een bijeenkomst en bepaalt in overleg met het bestuur waar de opbrengsten van de Club-van-100 binnen de vereniging aan worden besteed.

Dit bericht heeft ook in de nieuwsbrief van februari gestaan, graag herhalen wij dit hier opnieuw. Wij willen hier dit seizoen al mee starten, waar het lidmaatschap voor de 2helft van dit seizoen slechts €25 bedraagt. Voor seizoen 2022-2023 is het lidmaatschap vanzelfsprekend €100.

Wij hopen dat veel niet-leden en bestaande leden zich hiervoor willen aanmelden en hiermee de club extra ondersteunen. Aanmelden voor de Club-van-100 kan door je hier aan te melden. Kies in het eerste veld "Club van 100 lid" en vul de gevraagde informatie in. Mailen over de club van 100, kan naar [email protected]

Wij hopen dat de Cv100 een actieve club gaat worden, met mooie activiteiten.