HC Eemvallei social
      
Hoofdsponsors

Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Contact
H.C. Eemvallei

Adres locatie 1
Caraïben 1
3825 ZN, Amersfoort

Adres locatie 2
Olympus 18
3825 AJ, Amersfoort

033 4726464
 • Statistieken
  vrijdag 30 september 2016
  Aantal leden (info) 1152
  Nu online 20
  Leden met @ 99,9%
  SMS Bereik (teams) 89,5%
  Teams
  Rss
  Verslagen
  Afgelaste Wedstrijden
  Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
  30-9
  Grote Clubactie gaat van start!!!

  Morgen, zaterdag 1 oktober, start de Grote Clubactie!
  Het doel is het ophalen van voldoende geld voor de aanschaf van een speeltoestel en nieuw terrasmeubilair. We wensen iedereen veel succes en plezier met het verkopen van de loten. En vergeet niet; als iedereen 7 loten verkoopt hebben we het streefbedrag al bereikt!!

  [ ..lees meer ]
  29-9
  Oprichting Club van 100

  In september 2016 is "de Club van 100" opgericht door en voor mensen die meer willen doen voor HC Eemvallei.

  Lidmaatschap
  Altijd al voor een "symbolisch" klein bedrag een bijdrage willen leveren aan de club? Altijd al bij binnenkomst op de club je naam willen zien pronken op een mooi "Club van 100"-bord?
  [ ..lees meer ]
  27-9
  Meisjes C8 zoekt versterking!

  De MC8 is een leuk en ambitieus team. We zijn op zoek naar versterking. Onze voorkeur gaat uit naar een vaste keeper.
  Ben jij geboren tussen 1 oktober 2002 en 1 oktober 2004. Heb jij zin om te gaan hockeyen en/of te keepen bij dit gezellige team? Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen!
  [ ..lees meer ]
  27-9
  Grote Clubactie: online link A, B en C jeugd

  Woensdag 28 september krijgt de A, B en C jeugd de persoonlijke online link naar de actiepagina van de Grote Clubactie. De link wordt geactiveerd op 1 oktober, want dat is de officiële start van de Grote Club Actie.
  HC Eemvallei heeft ook een algemene actiepagina:
  [ ..lees meer ]
  22-9
  Inloopavond bestuur

  Zoals aangekondigd in de e-mail van de voorzitter is er op maandag 26 sept om 19:30u een inloopavond van het bestuur. U kunt tussen 19:30u en 20:30u binnenwandelen met vragen, suggesties en opmerkingen. 
  Deze inloopavond is echter anders dan in de mail staat op Olympus en niet op Caraïben. 
  [ ..lees meer ]
  21-9
  Spelenderwijs leren - hockeytraining 2.0

  De trainingen zijn weer begonnen en graag leggen we onze trainingswijze uit.
  Hockeyend Nederland loopt voorop met speelgericht leren. Dit gebeurt ook op HC Eemvallei. Zoveel mogelijk technische vaardigheden worden aangeleerd via wedstrijd gerelateerde situaties. Zo wordt er bij de F-jes bijvoorbeeld zoveel mogelijk in het hun bekende
  [ ..lees meer ]
  16-9
  Supporters Jongste Jeugd niet op het veld

  Wat is het toch leuk om kinderen te zien sporten! Op zaterdag zijn veel ouders aanwezig om het team van hun kinderen aan te moedigen. Bij de Jongste Jeugd zijn ouders geneigd om op het veld te gaan staan of in de dug-out plaats te nemen.
  [ ..lees meer ]
  15-9
  informatieavond Jongste Jeugd op maandag 3 oktober

  Op maandag 3 oktober is de informatieavond voor de Jongste Jeugd van 20:00 - 22:30 op locatie Caraïben.
  [ ..lees meer ]
  12-9
  Aanmelding zaalhockeytrainingen en Midwintercompetitie voor 6E- en F-jeugd

  Na een succesvolle pilot vorig seizoen geven we ook dit seizoen de 6E en F-jeugd de mogelijkheid om deze winter in de zaal te trainen. Daarnaast kunnen deze teams zich ook aanmelden voor de Midwintercompetitie  en –trainingen.
  [ ..lees meer ]
  11-9
  Parkeren Olympus

  Misschien hebben jullie het gezien;  een poos terug zijn er fietsstroken voorzien van fietssymbolen op de Olympus aangebracht. Op deze fietsstroken (met fietssymbolen) is het niet toegestaan te parkeren.  Op zaterdagen is er echter onvoldoende parkeerplek op eigen terrein voor alle bezoekers van de sportverenigingen. Vanwege het
  [ ..lees meer ]
  9-9
  Tips voor scheidsrechters

  Afgelopen woensdag zijn tijdens de Eemvallei scheidsrechtersbriefing veel onderwerpen besproken. Deze worden binnenkort uitgebreid op de site geplaatst.

  Voor iedereen die dit weekend actief is op of rond het veld, is het handig onderstaande tips nog even door te nemen voor de eerste speelronde. 
  [ ..lees meer ]
  8-9
  Aanmelding zaalhockeycompetitie seizoen 2016 – 2017

  De zaalhockeycommissie is al weer enige tijd bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe zaalseizoen. Op korte termijn moeten we als club richting de KNHB aangeven welke teams we willen gaan inschrijven voor de zaalhockeycompetitie 2016-2017. Om die reden zullen jullie op korte termijn benaderd worden met de vraag of je deze winter wil deelnemen
  [ ..lees meer ]
  8-9
  Belangrijke mededeling over sleutels van de complexen!!!

  Binnenkort zullen een aantal sloten op Caraïben en Olympus vervangen gaan worden. Helaas heeft het bestuur geen compleet overzicht van wie welke sleutelbos in zijn bezit heeft. Omdat veel bossen van eigenaars zijn veranderd en dit door de jaren heen niet goed is vastgelegd.
  [ ..lees meer ]
  6-9
  Inloopspreekuur bij FyZie

  Fyzie is sinds 2014 trotse sponsor van HC Eemvallei. FyZie is de meest toonaangevende Fysiotherapie praktijk van Amersfoort. Met 4 moderne locaties in Amersfoort (Vathorst, Kattenbroek, Zielhorst en Hooglanderveen) is FyZie goed vertegenwoordigd in Amersfoort-Noord. Van kinder- tot sportfysiotherapie, er is altijd een specialist die naar de
  [ ..lees meer ] Bijlage: Infographic knie_2.pdf
  6-9
  Grote Clubactie: wij rekenen op jouw hulp!!

  Na een aantal jaren afwezigheid doet HC Eemvallei dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Dit is een speciale loterij voor sportclubs en verenigingen. Een geweldige manier op extra inkomsten voor de club te verdienen, want van elk verkocht lot à €3,- gaat maar liefst 80% naar HC Eemvallei! Doel
  [ ..lees meer ]
  5-9
  Keeperstrainingen

  In de bijlage vinden jullie het keepersschema. De trainingen starten aanstaande donderdag, 8 september.
  [ ..lees meer ] Bijlage: keeperstraining 2016-2017 def 1.1.pdf
  5-9
  GEZOCHT Keeper voor HVL

  HVL is een veteranen hockeyteam van HC Eemvallei en speelt in de regionale 45 + competitie.

  Wij zoeken een keeper van minimaal 40 jaar met een beetje balgevoel (hockey ervaring is niet direct nodig).

  [ ..lees meer ]
  2-9
  Instructie bardiensten

  Voor alle ouders die een bardienst moeten gaan draaien maar eigenlijk nog niet precies weten hoe alles achter de bar werkt is er nu een superhandige instructiefilm . 
  [ ..lees meer ]
  24-8
  Mededeling van het bestuur

  Cora van Berg - Monshouwer en Michel Holtrigter hebben in goed onderling overleg besloten hun bestuurstaken neer te leggen. Cora is vanaf 23 april 2015 als secretaris actief geweest in het bestuur en heeft een waardevolle bijdrage geleverd in de complexe taken waar het bestuur zich mee geconfronteerd zag. Michel Holtrigter is bij alle leden
  [ ..lees meer ]
  22-8
  Trainingsschema per 29 augustus

  Beste HC Eemvallei-leden,

  Na een zomer hard werken om op tijd voor het nieuwe hockeyseizoen gereed te zijn, is het gelukt om tot een nieuw trainingsschema te komen. Dit ondanks verschillende uitdagingen!

  [ ..lees meer ]
  1-5
  Vriendelijk verzoek: honden aanlijnen

  Natuurlijk is het heel gezellig om de hond mee te nemen als je komt kijken bij HC Eemvallei. Honden zijn altijd welkom. We vragen je wel om de hond op ons terrein altijd aangelijnd te houden. Dank voor jullie medewerking!
  .
  [ ..lees meer ]

  [toon archief]