Login
Lid
ww
Onthoud mij!

Vergeten? Klik hier

Aanmelden/opzeggen

HC Eemvallei social
      
Hoofdsponsors

Agenda
29-08  oefenwedstrijden jeugd
26-09  Vossenjacht - E jeugd
31-10  Halloween disco - D-jeugd
12-12  Gala disco C-jeugd
Hele agenda
Contact
H.C. Eemvallei

Adres locatie 1
Caraïben 1
3825 ZN, Amersfoort

Adres locatie 2
Olympus 18
3825 AJ, Amersfoort

033 4726464
 • Statistieken
  zondag 5 juli 2015
  Aantal leden (info) 1092
  Nu online 80
  Leden met @ 100,0%
  SMS Bereik (teams) 84,0%
  Rss
  Verslagen
  Nog geen verslagen.
  3-7
  Midzomer trainingen woe 1/7, don 2/7 en vr 3/7 afgelast

  De midzomertrainingen van woensdag 1/7, donderdag 2/7 en vrijdag 3/7 gaan niet door. Met deze hoge temperaturen vinden we het niet verantwoord om de kinderen te laten trainen.

  Met vriendelijke groet,

  Annemarie van Kleef
  Jongste Jeugd Coördinator TC HC Eemvallei
  [ ..lees meer ] Reageer (0 reacties)
  3-7
  Trainingsschema najaar 2015

  Beste allen,   In de bijlage treffen jullie het trainingsschema (versie 0.91) voor seizoen 2015 – 2016 aan. Dit schema is tot stand gekomen in overleg met TC en op basis van de beschikbaarheid van de train(st)ers.   Hoe lees je het schema? De stippellijnen staan op het hele uur en een training kan op elk kwartier
  [ ..lees meer ] Bijlage: trainings schema Eemvallei 2015_versie 0.91_site.xlsx
  2-7
  Doorstroming ZoJeCo naar zaterdag competitie

  De Technische Commissie krijgt regelmatig vragen over de doorstroming van kinderen uit de ZoJeCo naar de zaterdagcompetitie. We leggen jullie hier graag uit hoe dit werkt.

  [ ..lees meer ]
  29-6
  Gevonden voorwerpen D-kamp

  Het Hockey D-kamp is het afgelopen weekend een groot succes geweest. 110 jongens en meisjes hebben genoten dankzij de weergoden, sponsoren en natuurlijk de organisatie. De vermoeidheid van de zondagmorgen heeft er echter voor gezorgd dat niet iedereen z’n spullen mee naar huis heeft genomen. We hebben nogal wat gevonden voorwerpen. Variërend
  [ ..lees meer ] Bijlage: IMG-20150628-WA0003.jpg
  30-6
  Meisjes 2F3 derde bij AMHC!

  Meisjes 2F3 met invallers Sara en Sofia van de zondagcompetitie zijn vandaag, als team India, derde geworden (met 1 punt verschil op de nummer 2) op het AMHC toernooi en hebben hiernaast de prijs gewonnen voor het meest origineel geklede team! Een top dag dus.
  29-6
  Uitstel publicatie indeling Meisjes A - en senioren teams

  De publicatie van de indeling van meisjes A - en senioren teams wordt uitgesteld.  De TC is er druk mee en hoopt de teamindeling in de loop van volgende week bekend te kunnen maken.

  de TC
  [ ..lees meer ]
  23-6
  MD5 sluit fantastisch seizoen af met 1e plaats Panda D toernooi!

  Na een prachtig seizoen waarin een kampioenschap in de voor- en zaalcompetitie werd behaald en – met 98 doelpunten voor – een 2e plaats in de derde klasse werd bereikt, heeft MD5 afgelopen zondag bij het Panda D toernooi bij SV Phoenix in Zeist de beker zeer verdiend gewonnen. Alle wedstrijden werden met winst afgesloten en met deze 100% score was
  [ ..lees meer ]
  22-6
  Definitieve Team-indeling Heren VL

  Selectie-trainingen voor Heren VL, dat zou een ongekende luxe zijn en dit is voor HC Eemvallei niet aan de orde. Het huidige Heren VL team aankomend seizoen in de huidige samenstelling met veel sportief plezier verder. Echter het afgelopen seizoen hebben we als team gemerkt dat enkele extra spelers geen overbodige luxe is.

  [ ..lees meer ]
  21-6
  MB1 bij Hockey/Niet Slaap toernooi Alphen aan den Rijn 13/14 juni 2015

  Om het seizoen sportief af te sluiten vertrok de MB1 zaterdag 13 juni jl om 07.30 uur richting Alphen! Dankzij Leonie konden we gelukkig eerst de keepersspullen uit het clubhuis halen, dank Leonie! Er waren voldoende ouders om alle meiden, tenten en hééél veel koffers en tassen te vervoeren.
  [ ..lees meer ]
  20-6
  Clinic Ellen Hoog MC3 Zondag 31 mei HC Eemvallei

  Een aantal maanden geleden was het kwartje nog niet bij iedereen gevallen, zeker niet bij mezelf, maar Patrick had bij Serieus Request een privé clinic met Ellen Hoog tijdens de veiling gewonnen. In plaats van Ellen helemaal in bikini voor hemzelf te claimen (hetgeen vast door een ieder zijn hoofd is geschoten) heeft hij deze clinic
  [ ..lees meer ]
  19-6
  Midzomertrainingen Jongste Jeugd

  Maandag starten de midzomertrainingen voor de Jongste Jeugd. Een leuke manier voor de kinderen om alvast met hun nieuwe teams kennis te maken. De trainingen worden gegeven op locatie Olympus. Enige uitzondering is zondag 28 juni: i.v.m. het D kamp worden de F-jes verwacht op locatie Caraïben. 
  [ ..lees meer ] Bijlage: Midzomertraining juni 2015.pdf
  17-6
  Definitieve Teamindeling Zaterdag Jeugd Competitie seizoen 2015-2016

  In de bijlage staat de definitieve teamindeling voor seizoen 2015-2016 voor de Zaterdag Jeugd Competitie. De indeling voor de ZoJeCo en de senioren volgt begin juli. De indeling van Meisjes A wordt 29 juni gepubliceerd.

  Top- en prestatieteams
  [ ..lees meer ] Bijlage: Teamindeling jeugd seizoen 2015-2016 v1.1.pdf
  14-6
  Keepershelm JC1 kwijt

  De helm van Merlijn Thoolen uit  jJC1 is kwijt, sinds de selectietraining afgelopen woensdag avond op de Caraïben. Het gaat om een zwarte helm met blauw en witte vlammen. Heeft iemand die gevonden of meegenomen, dan horen wij dat graag.
  Bjthoolen@kpnmail.nl 06-55555324
  [ ..lees meer ] Reageer (2 reacties)
  14-6
  Kader prestatie- en topteams

  Bij Eemvallei trainen alle jeugdteams twee keer per week een uur en wordt op zaterdag of zondag een wedstrijd gespeeld. De afgelopen jaren zijn verschillende teams langer en/of vaker gaan trainen. Om hier meer structuur in aan te brengen heeft de club bij de jeugd prestatie- en topteams in het leven geroepen. 


  [ ..lees meer ]
  11-6
  Gezocht: nieuwe trainers en coaches!  HC Eemvallei blijft groeien! Komend seizoen hebben we rond de 80 teams op de club: 10 senioren, 40 jeugd en 30 jongste jeugd. We zijn al een eind op weg, maar er is nog plek voor nieuwe enthousiaste trainers! Zowel jeugdleden als ouders die het leuk vinden om training te geven aan één (of meer) van onze teams
  [ ..lees meer ]
  11-6
  Stage lopen bij HC Eemvallei?


  HC Eemvallei is al jaren een erkend leerbedrijf (Calibris 126293). We bieden studenten van sportopleidingen (MBO en HBO) de mogelijkheid om onder begeleiding van een ervaren trainer/leercoach een jaar lang stage te lopen en daarmee ervaring op te doen in het werken met groepen (jonge) sporters. Afgelopen jaren hebben we met succes
  [ ..lees meer ]
  2-6
  Leden voor de Jeugdevenementen Commissie (JEC) gezocht

  Elk jaar organiseren we voor de jongste jeugd en de D-C junioren een aantal leuke activiteiten naast alle hockeyactiviteiten.
  [ ..lees meer ] Reageer (0 reacties)
  28-5
  Dringend barhoofden gezocht!

  HC Eemvallei is een sterk groeiende en gezellige hockeyvereniging in Amersfoort. We hebben twee locaties waar gespeeld kan worden waardoor steeds meer kinderen en volwassenen kunnen genieten van de hockeysport. Naast sportiviteit is gezelligheid belangrijk voor onze vereniging. Daarom willen wij u, naast het hockeyen, ook de gelegenheid bieden
  [ ..lees meer ] Reageer (0 reacties)
  27-5
  Kom jij bij ons hockeyen?

  Heb je zin om bij ons te komen hockeyen? Voor het komend seizoen (2015/2016) hebben we in de zaterdagcompetitie (jongens) en in de zondagjeugdcompetitie (meisjes) nog een aantal plekken vrij in de volgende leeftijdscategorieën:
  [ ..lees meer ] Reageer (0 reacties)
  12-11
  KNHB verplicht mondbeschermer vanaf seizoen 2015-2016

  De KNHB heeft besloten dat het dragen van een mondbeschermer verplicht wordt gesteld. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. De nieuwe maatregel wordt per ingang van het hockeyseizoen 2015-2016 van kracht. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten
  [ ..lees meer ] Reageer (4 reacties)

  [toon archief]