HC Eemvallei social
      
Hoofdsponsors

Agenda
03-06  Feest: Proud to be FOUT
11-06  Slotdag Jongste Jeugd HC Eemvallei 2016
12-06  vrijwilligersbarbeque
17-06  save the date
24-06  reservering
Hele agenda
Contact
H.C. Eemvallei

Adres locatie 1
Caraïben 1
3825 ZN, Amersfoort

Adres locatie 2
Olympus 18
3825 AJ, Amersfoort

033 4726464
 • Statistieken
  dinsdag 31 mei 2016
  Aantal leden (info) 1173
  Nu online 40
  Leden met @ 99,9%
  SMS Bereik (teams) 88,1%
  Teams
  Rss
  Verslagen
  Nog geen verslagen.
  Afgelaste Wedstrijden
  Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
  31-5
  Algemene Leden Vergadering 14 juni 2016

  Op dinsdag 14 juni a.s. is de Algemene Ledenvergadering (ALV) van Hockeyclub Eemvallei. Aanvang: 20.30 uur in het clubhuis op locatie Caraïben. De agenda voor de ALV vind je in de bijlage. De notulen van de vorige vergadering en machtiging staan in het besloten ledengedeelte 'Mijn Eemvallei' onder 'Documenten'; onderdeel 'Algemene
  [ ..lees meer ] Bijlage: Agenda ALV 14.06.2016(1).docx
  30-5
  Jongens C2 kampioen!

  De JC2 van Eemvallei is afgelopen zaterdag in de 3e klasse poule kampioen geworden. Met nog een wedstrijd voor de boeg komende week kan het kampioenschap niet meer worden afgepakt. De jongens hebben hier hard voor gewerkt en getraind met een fantastisch resultaat!

  [ ..lees meer ] Reageer (0 reacties)
  30-5
  Meisjes C4 kampioen!

  Na winst in de voorcompetitie en promotie naar de derde klasse is MC4 er in geslaagd ook in de competitie de eerste plaats op te eisen. Met een beginnende maar gedreven trainster Lisa, geassisteerd door de ervaren hockey veteraan Sander en geleid door de succescoach Edwin, die na 2 kampioenschappen in de zaal voor het derde jaar op rij een
  [ ..lees meer ] Reageer (2 reacties)
  30-5
  MB2 is kampioen!

  Met nog één wedstrijd te spelen is de MB2 kampioen geworden in de 2 e klasse poule C. De meiden hebben dit seizoen een geweldige prestatie neergezet.
   
  [ ..lees meer ] Reageer (1 reacties)
  25-5
  MD3 al kampioen!

  Onder begeleiding van André en Eduard zijn de meiden van MD3 na de winterstop zeer goed gestart.
  [ ..lees meer ]
  25-5
  Proud to be Fout op vrijdag 3 juni

  Wij zijn al begonnen met aftellen....
  Vrijdag 3 juni is het zover: de PROUD TO BE FOUT Party. De gelegenheid om dit seizoen gezellig af te sluiten.

  HC Eemvallei leden vanaf 16 jaar, trimmers, senioren en ouders van jeugdleden en introducés zijn van harte welkom op vrijdag 3 juni vanaf 21:00 uur op locatie Olympus.
  [ ..lees meer ] Bijlage: Proud to be fout.pdf Reageer (0 reacties)
  25-5
  Eerste plaats voor M6E1

  Zondag 15 mei deed M6E1 mee aan het Pinkstertoernooi bij Spandersbosch in Hilversum. Ze waren ingedeeld in een sterke pool, met Hi lversum E1 en Spandersbosch E1.
  [ ..lees meer ]
  23-5
  Jan Roel de Lange trainer/coach Dames 1

  De HTC is blij mede te delen dat Jan Roel de Lange vanaf komend seizoen vorm gaat geven aan Dames 1. Het doel is dat ons Dames 1, op termijn, aansluiting gaat krijgen op het niveau waarop onze jeugd traint en speelt. Een mooie uitdaging waarbij hij al onze steun verdient. Bij één training in de week zal Jan Roel geassisteerd
  [ ..lees meer ]
  19-5
  Kom jij bij ons hockeyen?

  Wij zijn op zoek naar sportieve, stoere jongens van 5 tot en met 7 jaar om komend seizoen gezellig bij ons te komen hockeyen.

  [ ..lees meer ]
  19-5
  Vacature Voorzitter HC Eemvallei

  Een paar weken geleden is bekend gemaakt dat Ruben van Doorn zijn functie als voorzitter heeft neergelegd. Binnenkort wordt de datum van de ALV gecommuniceerd. In deze ALV wordt o.a. het aantal bestuursleden weer naar 5 gebracht. De rest van de agenda volgt met de uitnodiging. Om het bestuur compleet te maken zijn we op zoek naar een
  [ ..lees meer ]
  17-5
  Trainingen rondom selectietrainingen

  Op 23, 24 en 25 mei vervallen de trainingen voor de Jongste Jeugd en Junioren in verband met de derde ronde selectietrainingen. Voor de reguliere trainingen die op 30 mei op Veld 1 zijn, wordt naar een oplossing gezocht. Dat wordt nog bekend gemaakt.

  De keeperstrainingen gaan tijdens de selectietrainingen gewoon door.

  [ ..lees meer ]
  16-5
  Derde ronde selectietrainingen

  Op maandag 23, dinsdag 24, woensdag 25 en maandag 30 mei is de derde ronde van de selectietrainingen. In onderstaand schema kun je zien wanneer welke groep traint.

   Caraiben  Blok 1
   Blok 2
  Blok 3
   Blok 4
  [ ..lees meer ] Bijlage: 2016-05-16 Groepsindeling Selectieronde 3.pdf
  12-5
  MD2 gaat strijden om de landstitel “Beste MD2 van Nederland”

  De meiden van MD2 spelen al het gehele seizoen in de eerste klasse, op zich al een knappe prestatie want de tegenstanders zijn vrijwel altijd MD1’s. Niet veel MD2 teams spelen op dit niveau.

  [ ..lees meer ]
  10-5
  Wedstrijdsecretaris en Assistent(en) Wedstrijdsecretaris gezocht!

  De Wedstrijdsecretaris is cruciaal binnen de vereniging want hij/zij regelt alles rondom de wedstrijden. Het gaat daarbij om het maken van goede planningen voor alle thuiswedstrijden en ervoor zorgen dat deze bij alle belanghebbenden bekend zijn. Na afloop van de wedstrijden is het de taak van de Wedstrijdsecretaris om ervoor te zorgen dat
  [ ..lees meer ]
  9-5
  Weg met zwerfafval

  Erger jij je ook aan het zwerfafval op onze locaties? Steek dan de handen uit de mouwen!
  Een aantal ouders is met het initiatief gekomen om tijdens de trainingen van hun kinderen aan de slag te gaan met bezems, stoffer en blik. Helemaal top!

  [ ..lees meer ] Reageer (0 reacties)
  9-5
  Uitslag districtkampioenschappen NK Shoot Out!

  Gisteren waren de districtskampioenschappen van de NK Shoot Out in Weesp.
  Onze zes kanjers: Ymke Post (MB1), Nout van Aken (JD2), Xara ten Hoor (MC1), Bente van Wee (MD1), Marijn Freede (JD1) en Boris Tazelaar (JD1) hebben daar onze club vertegenwoordigd.
  [ ..lees meer ]
  1-5
  Vriendelijk verzoek: honden aanlijnen

  Natuurlijk is het heel gezellig om de hond mee te nemen als je komt kijken bij HC Eemvallei. Honden zijn altijd welkom. We vragen je wel om de hond op ons terrein altijd aangelijnd te houden. Dank voor jullie medewerking!
  .
  [ ..lees meer ]
  22-4
  Save the date: Proud to be Fout op 3 juni

  Na de super gezellige 90's party organiseren we op vrijdag 3 juni een feest om dit hockeyseizoen met elkaar af te sluiten! Zet m vast in de agenda, want dit wil je niet missen!
  Als thema hebben we dit keer gekozen voor: Proud to be Fout! Het feest is voor leden vanaf de A en ouders van leden zijn ook van harte welkom.
  [ ..lees meer ]
  19-2
  Inschrijving D-kamp is geopend!

  Voor de 4e keer wordt deze zomer het Hockey D-kamp georganiseerd. Dit kamp is voor alle D-teams van HC Eemvallei. Dit jaar zal het D-kamp plaatsvinden in het weekend van 25 en 26 juni. Het inschrijfformulier is deze week gemaild. Mocht je deze mail niet hebben ontvangen, kun je je inschrijven met bijgevoegd formulier.   Voor
  [ ..lees meer ] Bijlage: Inschrijfformulier D-kamp 2016.docx
  23-11
  Jumbo sponsort Vet B

  Hallo Jumbo Vathorst
  Vanaf begin oktober zien de heren van Veteranen B er in het veld netjes en herkenbaar uit, door de sponsoring van 'Jumbo Vathorst' en de 2e sponsor 'Alabastine'.  Jumbo Vathorst is daarnaast ook prominent aanwezig op het 1e veld op de Caraïben met een sponsorbord. De Veteranen zijn door de sponsoren
  [ ..lees meer ]
  22-8
  Nieuwe spelregels per 1 aug 2015

  Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.   1. Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.
  [ ..lees meer ]

  [toon archief]