HC Eemvallei social
      
Hoofdsponsors

Agenda
02-12  CS+ bijeenkomst
03-12  Scheidsrechters zaal briefing
12-12  Gala disco C-jeugd
19-03  E disco - Glow in the dark
09-04  F bingo
21-05  Eemvallei's got talent - D jeugd
Hele agenda
Contact
H.C. Eemvallei

Adres locatie 1
Caraïben 1
3825 ZN, Amersfoort

Adres locatie 2
Olympus 18
3825 AJ, Amersfoort

033 4726464
 • Statistieken
  woensdag 2 december 2015
  Aantal leden (info) 1116
  Nu online 42
  Leden met @ 100,0%
  SMS Bereik (teams) 87,3%
  Teams
  Rss
  Verslagen
  Afgelaste Wedstrijden
  Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
  1-12
  Aanbieding Club Pellikaan

  HEALTHY HOLIDAYS
  December is een maand vol verleidingen. Wacht niet tot januari en sport in de feestmaand tegen voordelig tarief. Zo kun je zonder schuldgevoel genieten van pepernoten, het kerstdiner en oliebollen. 
  [ ..lees meer ]
  1-12
  Knakworst Clinic AMHC (E&F)

  Het is winter en dat betekent dat zaalhockey weer begint. Maar niet iedereen gaat zaalhockeyen. Daarom organiseert de Dames 1 van Amersfoort Mixed Hockey Club (AMHC) op hun club bij Sportpark Birkhoven voor de E- en F-Jeugd een Midwinter Knakworst Clinic.
  [ ..lees meer ]
  26-11
  HC Eemvallei app

  Heb jij de HC Eemvallei App al?

  Deze app is beschikbaar in de Applestore en Google Play winkel. Veel plezier ermee!  [ ..lees meer ] Reageer (1 reacties)
  23-11
  Jumbo sponsort Vet B

  Hallo Jumbo Vathorst
  Vanaf begin oktober zien de heren van Veteranen B er in het veld netjes en herkenbaar uit, door de sponsoring van 'Jumbo Vathorst' en de 2e sponsor 'Alabastine'.  Jumbo Vathorst is daarnaast ook prominent aanwezig op het 1e veld op de Caraïben met een sponsorbord. De Veteranen zijn door de sponsoren
  [ ..lees meer ]
  23-11
  C-feest 12-12

  Voor de C– jeugd organiseren we dit jaar onze traditionele kerstdisco. Het vindt plaats op 12 december a.s. op Olympus voor alle spelers uit de C-jeugd.
  Het feest begint om 20.00 en eindigt om 22.30.
  Het thema: Kerst…. met veel zilveren en gouden ballen!
  [ ..lees meer ]
  18-11
  De vrijwilligerscoördinator

  Ik ben al een tijdje bezig achter de schermen met het opzetten en uitwerken van mijn functie als vrijwilligerscoördinator. Maar het lijkt me nu een goed moment om mij eens voor te stellen. Mijn naam is Maurice Deelen en begonnen met deze taak sinds september van dit jaar. Daarnaast zal ik mij blijven inzetten als vrijwilliger voor de klussen die
  [ ..lees meer ] Bijlage: Maurice Deelen.jpg Reageer (0 reacties)
  16-11
  Sponsoring 6ME1

  Sinds enkele weken zie je de meiden van 6ME1 overal rondlopen in hun mooie, opvallende hoody’s. Dit is mogelijk gemaakt door de enthousiaste sponsoring van Nieuwland Assurantiën en Bas Uijlings Fotografie. Bedankt!  We gaan er een sportief en geslaagd seizoen van maken!
  [ ..lees meer ]
  12-11
  Erixs sponsort MD2

  Erixs Creatief Maatwerk, interieurbouwbedrijf uit Amersfoort, is de nieuwe sponsor van MD2. Sinds de herfstvakantie lopen de meiden rond in hun mooie en stoere jacks.
  [ ..lees meer ]
  11-11
  Zaalhockey nieuws

  Nog drie weken en dan start het zaalhockeyseizoen. De zaalhockeycommissie, HOC (Hockey Organisatie Commissie) en HTC (Hockey Techniek Commissie) willen jullie graag informeren over een aantal zaken.
  Wedstrijdschema De KNHB heeft het wedstrijdschema voor de zaal inmiddels gepubliceerd in de Standenmotor.
  [ ..lees meer ] Bijlage: trainings schema ZAAL 2015 - 2016 versie 5_site.xlsx
  6-11
  Nog meer geslaagden!!

  Bij HC Eemvallei willen we graag voor elk spelend lid een opgeleide en begeleide trainer/coach! Na de groep HT-2 ers zijn we blij en trots dat we sinds eind oktober er 9 opgeleide trainers bij hebben gekregen:

  Erik, Fleur, Joost, Julia, Lucas, Max, Pepijn, Peter en Thijs, van harte!

  [ ..lees meer ] Reageer (0 reacties)
  22-8
  Nieuwe spelregels per 1 aug 2015

  Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.   1. Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ('bitje') te dragen gedurende de wedstrijd. Dit geldt voor alle categorieën spelers/speelsters (junioren/senioren/veteranen) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.
  [ ..lees meer ]
  13-7
  Opleidingen seizoen 2015-2016

  Eemvallei heeft de ambitie uitgesproken om ieder spelend lid een opgeleide en begeleide trainer/coach te geven. We organiseren komend seizoen dan ook verschillende opleidingen voor (startende) trainers en coaches. Kijk hieronder welke opleiding bij je past en kijk of je op de aangegeven data beschikbaar bent.   Als dat het geval is
  [ ..lees meer ]
  2-7
  Doorstroming ZoJeCo

  De Technische Commissie krijgt regelmatig vragen over de doorstroming van kinderen uit de ZoJeCo naar de zaterdagcompetitie. We leggen jullie hier graag uit hoe dit werkt.

  [ ..lees meer ]

  [toon archief]