Terug
6-5-2024

HC Eemvallei: de club waar elk lid een actieve bijdrage levert!

Nieuws afbeelding

De Harvard Medical School heeft onderzoek gedaan naar de effecten van vrijwilligers werk. Er werd gekeken naar hersenactiviteit en hormonen, en wat blijkt: je belangeloos inzetten maakt je aantoonbaar gelukkiger.

Dit wetende, wat zou dan toch de reden zijn waarom wij (net als vele andere verenigingen) kampen met een vrijwilligers tekort? 

Daarom is tijdens de Algemene Ledenvergadering van 11 april j.l. het voorstel aangenomen om vanaf seizoen 2024-2025 van alle leden (of ouders van jeugdleden) een bijdrage te vragen zodat we met z’n allen onze mooie club kunnen laten draaien.

Uiteraard laten we de keuze vrij aan eenieder, zie hieronder de keuze aan bijdrage per seizoen:

  • Actief lid worden van een bestaande commissie, of
  • het behalen van 10 punten (afhankelijk per activiteit, omgerekend tussen de 10 tot 15 uur) door je te inzetten voor de club (bijvoorbeeld bardiensten, schoonmaak, onderhoud van locaties, etc.), of
  • het "op een bordje” aanbrengen van een nieuwe sponsor met minimale waarde van euro 425,00 per seizoen, of
  • het betalen van een financiële bijdrage van euro 125,00 als je geen bijdrage wil/kan leveren zoals bovengenoemd (zie dit als een soort afkoop) 

We zullen jullie ruim voor aanvang van het nieuwe seizoen op de website informeren voor welke activiteiten je punten kan halen en hoe je je daarvoor van tevoren kan opgeven. De vacatures binnen commissies staan nu al op de website.

Direct een kans om jullie aantoonbaar gelukkiger te maken…….…..ik zoek 3 vrijwilligers die dit systeem samen met ons willen opzetten (en daarmee direct hun bijdrage leveren 😊)

Geïnteresseerd? Stuur even mail naar [email protected]