Terug
1-5-2024

HCE zwemt mee tegen kanker

HC Eemvallei niet alleen sportief maar pakt ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid

Wellicht heeft u ze al zien hangen, de spandoeken die vertellen dat zaterdag 13 juli de Eem en het Eemplein de plek is waar gezwommen wordt om geld in te zamelen om ervoor te zorgen dat binnen enkele generaties kanker niet meer een dodelijke maar chronische ziekte wordt. Geld voor onderzoek en preventie naar kanker maar ook op micro niveau wordt de organisatie Vrienden van Meander gefund, kijk maar eens op  https://vriendenvanmeander. nl/projecten/gerealiseerde- projecten/Smaakcaf%C3%A9- Oncologiepati%C3%ABnten en lees alles over hoe met € 15.000 6 koks van het ziekenhuis al het verschil tussen leven of dood kunnen maken.

Wij vragen niet alleen aandacht voor dit event maar vinden het ook gaaf als er één of meerdere teams met een flink aantal spelers of speelsters (vanaf 9 jaar tot en met veteranen) deelnemen aan dit event. De organisatie heeft sponsoren die de inschrijfkosten voor dit soort teams voor haar rekening neemt, hoe leuk om een mooi seizoen sportief en maatschappelijk verantwoord samen af te sluiten. Voor meer info hierover neem contact op met info@amersfoort. swimtofightcancer.nl of kijk op www.swimtofightcancer.nl/ amersfoort

Kan je niet deelnemen dan willen wij alle leden oproepen om toch te doneren. Ons recente lid van verdienste Lisette Ouwerkerk zwemt 13 juli mee. Klik op deze link  https://www.fightcancer.nl/ fundraisers/lisetteouwerkerk en laat net als het bestuur van HC Eemvallei een donatie bij haar achter inclusief een motiverende tekst.