Terug
5-6-2023

Dames 1 is kampioen!!

Nieuws afbeelding

Beste leden,

Als bestuur van HC Eemvallei willen we jullie graag informeren dat ons Dames 1-team, afgelopen zondag, kampioen is geworden in de 3e klasse! Na de promotie enkele weken geleden is dit een geweldige prestatie waar we als bestuur en club enorm trots op kunnen zijn.

We willen Hien The, Marcel Dieduksman, de rest van de staf en het hele team van harte feliciteren met dit geweldige kampioenschap! Het is een mijlpaal in de geschiedenis van HC Eemvallei, aangezien het de eerste keer in bijna 50 jaar is dat een 1e team van onze club zal spelen in de 2e klasse. Dit succes verdient absoluut een groots feest! Dus save the date, 1 juli 2023.

Daarnaast willen we graag onze sponsoren ABN AMRO Bank N.V. (Marco Moers), M2 vloeren (Peter Jan van Lunteren), @d'Ouwe Steen (Jeroen Groenendijk), Van Duinkerken Sport & Kamperen (Ariƫn Appeldoorn), Reece (Jasper Groeneveld) en Lomans (Joost den Otter) bedanken voor hun voortdurende steun. Zonder jullie zou dit succes niet mogelijk zijn geweest.

We zijn ontzettend trots op de groei en ontwikkeling van HC Eemvallei als een opleidingsclub met ambitie, mede dankzij het hockey-technische management van Jeroen Molenaar. Dit kampioenschap is het resultaat van het harde werk, de toewijding en de passie van de vele vrijwilligers binnen onze club.

Laten we samen blijven bouwen aan een succesvolle toekomst voor HC Eemvallei! In deze tijd is het leuk om als bestuur onze club te mogen vertegenwoordigen. Het bestuur bestaat naast mij uit Wouter Endert, Maarten van der Wielen, Robert Kapteijn, Nanette Tollenaar-Mooij, Martijn Kingma en Anne-Marie Veldhuysen.

Is jouw team ook kampioen geworden? Stuur dan even een mailtje en een leuke teamfoto naar [email protected] en dan zetten we jouw team ook in het zonnetje!  

Met sportieve groet,
Het bestuur van HC Eemvallei