Terug
16-4-2023

Een opleidingsclub met ambitie

Nieuws afbeelding

Sinds de zomer hebben we verdere stappen gezet in de verdere professionalisering van onze club! Er is veel aandacht geweest voor de opleiding van onze spelers en dit gaan we ook volgend seizoen voortzetten. Hiervoor hebben we bevlogen en gekwalificeerde trainers en coaches nodig. Het is dan ook heel mooi om te kunnen communiceren dat de invulling van ons hockey technisch kader (HTK) voor volgend seizoen meer en meer vorm krijgt.

Na het mooie nieuws dat Cindy Kniep onze MO14-1 gaat trainen/coachen kunnen we nu ook communiceren dat:

 Martijn van Schie, speler van Heren 1, onze MO16-1 volgend seizoen verder gaat  brengen in hun ontwikkeling.

De MO18-1 komt in de gekwalificeerde handen van Lisanne Mulder. Naast de ervaring die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan als trainer/coach van selectieteams heeft Lisanne afgelopen jaar haar HT3 opleiding afgerond.

Pieter de Jong heeft aangegeven naast Heren1 volgend seizoen ook de JO18-1 weer onder zijn hoede te nemen.

"De potentiële groei in de jongenslijn maakt het interessant om uit te vinden waar we met heren 1 kunnen komen dit seizoen en aankomende jaren”.

De spelers van JO16-1 volgend seizoen verder worden ontwikkeld door Floren Dieduksman. Als Heren 1 spelers een perfecte trainer om de jongens verder te brengen richting het eerste teams.

Op dit moment lopen de gesprekken over de JO14-1; de ideeën rond en invullingen van de Onder 12 teams, Seniorenteams en de bepaling in welke lijn we naast een eerste ook een tweede selectieteam krijgen. Dit wordt mede bepaald op het aantal spelers per leeftijdslijn. Hierover spoedig meer!