Terug
6-4-2023

Continuïteit door contractverlengingen!

Nieuws afbeelding

Het bestuur is er trots op te kunnen melden dat de contracten van Jeroen Molenaar (TM), Pieter de Jong (Heren 1 en Jongens O18-1) en Hien The (Dames 1) zijn verlengd.

Met de heren is gesproken over de ambities van hen, van de teams en van de jeugdopleiding. De ambities van het Hockey Technisch Kader en de vereniging komen overeen met hetgeen zij belangrijk vinden.

HCE is een opleidingsclub met ambitie, waarin iedereen de mogelijkheid krijgt zich op zijn of haar niveau te ontwikkelen. Als spelers, als teamgenoot, als trainer, als coach en/of als scheidrechter. Samen zorgen we voor een sterkere vereniging!

Komende maand zal Jeroen verder gaan met het samenstellen van het team van trainers en coaches voor seizoen 2023-2024. Mocht je training willen geven, meld je dan bij hem via [email protected]. Heren 1 en Dames 1 zijn beiden nog in de race voor promotie. Dames 1 is zelfs trotse koploper. Een groei richting de 1e klasse in de komende jaren en dat zeker op onze nieuwe locatie, is en blijft de ambitie voor beide teams.

Wij wensen Hien, Pieter en Jeroen veel succes nog dit seizoen en kijken uit naar de verdere samenwerking in 2023-2024!

Jeroen zegt zelf over de verlenging:

"Na een 'roerige' inwerkperiode waarin ik me vanaf het begin welkom heb gevoeld, merk en hoor ik dat er meer en meer een duidelijke lijn komt in onze Hockey Technische Organisatie.

We zijn goed op dreef met de Jongste Jeugd opleiding. In verschillende sessies met onze trainers/coaches zijn we ingegaan op onze opleidingsdoelstellingen, periodisering trainingen en hoe we deze omzetten in trainingen en wedstrijden.

We hebben 19 leden een HT Basis Certificaat kunnen overhandigen en in maart zullen (hoogstwaarschijnlijk) 8 Eemvalleiers het HT2 Diploma ontvangen.

Ik ervaar een goede positieve energie op de club en de Super Sunday was ronduit geweldig.

En......er is ook nog heel veel te doen en daar wil ik heel graag een bijdrage aan blijven leveren daarom ben ik blij ook volgend seizoen als Technisch Manager een HC Eemvallei verbonden te zijn."

Pieter geeft zelf het volgende aan:

"We zijn nu ruim een half jaar onderweg en zijn nog in de race voor promotie. Bij jongens A zijn we nu koploper met zeer goed spel en de B lijn komt ook op stoom. De potentiële groei in de jongenslijn maakt het interessant om uit vinden waar we met heren 1 kunnen komen dit seizoen en de komende jaren."

En Hien zegt:

"Voor mij is het een logische stap om op de ingeslagen weg door te gaan en de samenwerking met HCE te continueren. Op dit moment zijn we met Dames 1 nog vol in de race voor het kampioenschap en promotie. Met versterkingen uit de jeugd en uit andere geledingen binnen onze vereniging, willen we op termijn doorgroeien naar de 1e klasse.

Een mooie ambitie die past bij Eemvallei en die we op een mooie nieuwe locatie kunnen gaan realiseren."