Terug
12-9-2022

Start hockeycursus 2022 – senioren

Nieuws afbeelding

Heb je weinig of geen ervaring met hockey en lijkt je het een leuk spel? Meld je dan nu aan voor de introductiecursus bij HC Eemvallei.

Maandag 3 oktober starten we met een nieuwe hockeycursus voor volwassen met weinig of geen hockeyervaring. Deze cursus is sinds de start, 8 jaar geleden, een groot succes en de deelnemers zijn altijd erg enthousiast. Ben je erbij?

Voor wie?
Iedereen boven de 25 die graag de beginselen van het hockeyspel wil leren. De cursus wordt gegeven door spelers uit Heren 1 en Dames 1, van HC Eemvallei. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de basis hockeytechnieken en meestal wordt de training afgesloten met het spelen van een partijtje. Daarnaast zal er ook aandacht aan de spelregels worden gegeven door hier tijdens de training uitleg over te geven.

Wanneer?
De hockeycursus bestaat uit 8 achtereenvolgende maandagavonden van 20.30 tot 22:00 uur op de locatie Olympus. Na afloop drinken we meestal nog wat met elkaar in het clubhuis. De eerste cursusavond is op maandagavond 3 oktober 2022. En vervolgens 10,17 en 31 oktober en 7,14,21 en 28 november. Alles is op vrijwillige basis, dus geen verplichtingen. Als je een keer geen tijd hebt om te komen is dit geen probleem.

Wat heb ik nodig?
Voor de hockeycursus heb je scheenbeschermers, een bitje en een hockeystick nodig. Als je geen stick hebt dan kunnen we een leenstick ter beschikking stellen.

Wat kost het?
De kosten voor deze cursus bedragen slechts € 65,-

Hoe kan ik mij aanmelden?
Stuur een mail met je naam naar [email protected] o.v.v. ‘Hockey Cursus 2022’ en wij sturen je een mail met verdere informatie.
Veel deelnemers zijn na het afronden van de cursus zo enthousiast dat ze doorgaan met trimhockey. Alle trimgroepen trainen op de maandagavond. Als je in hetzelfde seizoen doorstroomt naar een volwaardig lidmaatschap krijg je € 65,- korting op de contributie.

Wil je ook kennis maken met hockey schrijf je dan snel in want vol = vol.

Vragen? Mail ons via [email protected]