Terug
21-5-2022

Update: Familie & Vrienden toernooi

Nieuws afbeelding

Beste jongens, meisjes, volwassen leden, ouders en vrienden en familie,

Zoals aangegeven in ons bericht op 5 mei, organiseert HC Eemvallei op zondag 5 juni (eerste Pinksterdag) het Familie & Vriendentoernooi. Graag verzorgen we hier een update!

De organisatie is in volle gang! Er is veel contact met sponsors om het evenement nog mooier te maken, de organisatie heeft de bekers besteld, het programmaboekje is bijna klaar en alle logistiek en inkoop wordt aan gewerkt om er een super-gezellige dag van te maken. Elk aangemeld team levert ook vrijwilligers, maar wij hopen dat er nog meer vrijwilligers zich opgeven via [email protected] zodat alles op rolletjes kan verlopen. 

En nu het mooiste nieuws: al ruim 20 teams hebben zich aangemeld! Dat betekent dat er nog maar 10x plaatsen beschikbaar zijn. Wil je je nog aanmelden dan kan dan nog.

Je kan je team hier inschrijven. De uiterste inschrijfdatum is gewijzigd naar zaterdag 28 mei, vol = vol.

Met maximaal 30 teams in verschillende categorie├źn die kunnen bestaan uit families en vrienden, wordt het een gezellige en sportieve dag. Speel je niet mee, dan ben je van harte welkom om de teams aan te moedigen.

Een team bestaat uit ongeveer 12 personen, en een wedstrijd wordt gespeeld in 8-tallen met een wissel-keep. Heb je na het lezen van het inschrijfformulier nog vragen, mail dan naar [email protected].

Wij begrijpen dat de ingeschreven teams al druk bezig zijn om goed herkenbaar voor de dag te komen. Tenten, stoelen, slingers ... alles is welkom om de dag nog gezelliger te maken en tussen de wedstrijden door lekker te kunnen chillen.

Op de dag zal er muziek zijn, activiteiten van onze sponsors, een stormbaan voor jongste kinderen en nog veel meer.

We zien uit naar een super-gezellige en sportieve dag.

Sportieve groet,
Anne-Marie, Roy, Maike en Johan

De Familie & Vriendentoernooi organisatie