Terug
15-5-2022

Veteranen B kampioen!

Nieuws afbeelding

Na enkele sterke jaren in de 4e klasse, degradeerde Veteranen B kort voor Corona naar de 5e klasse. Nu het eerste volle seizoen weer en met nog 3 wedstrijden te gaan, mochten we ons afgelopen zondag 15 mei al tot kampioen van de kelderklasse kronen!


Veteranen B is een gezellig veteranen team, waarvan de kern al een tijd bij elkaar speelt. Ook is er een vaste groep invallers die ons elke week weer heeft gered. Met dit team wisten we dit seizoen bijna alles te winnen en de nummer 2 ver achter ons te laten.

Zondag was de kampioenswedstrijd tegen hekkensluiter Voordaan. Het veldoverwicht was een kampioen waardig. Alleen in het 2e kwart kwamen we licht onder druk te staan. Toch wisten we ook toen te scoren. De sterke lijn werd in de 2e helft doorgezet, waardoor bij het laatste fluitsignaal 3-0 op de teller stond.

Het kampioenschap werd gevierd met champagne en een paar biertjes. Ondanks het vroege tijdstip van de wedstrijd ging het feest de hele dag door. Wil je volgend jaar dit team komen versterken? Dat kan, we zijn nog op zoek naar extra spelers in alle geledingen!