Terug
8-4-2022

Trainer/coach John Nijhuis stopt na dit seizoen bij HCE Heren 1

Nieuws afbeelding


John Nijhuis stopt na dit seizoen als trainer/coach van HC Eemvallei Heren 1. De afgelopen periode heeft het bestuur diverse gesprekken gevoerd met John Nijhuis en andere betrokkenen. Na een periode van 4 jaar als trainer/coach denkt het bestuur dat het goed is als er vanaf volgend seizoen een andere trainer/coach voor de groep van Heren 1 staat. Een nieuw gezicht brengt andere ideeën en andere dynamiek mee. 

 

De spelers van Heren 1 zijn afgelopen dinsdag voorafgaand aan de training hierover geïnformeerd. John Nijhuis gaf aan begrip te hebben voor de beslissing van het bestuur.  Heren 1 en John hebben nogmaals aangegeven dat ze het einde van het seizoen alles op alles zullen zetten om zo hoog mogelijk te eindigen en om wellciht nog te promoveren door te eindigen bij de eerste twee. 

 

We zijn John zeer erkentelijk voor zijn werkzaamheden de afgelopen jaren. We benadrukken dan ook de enorme waardering voor John want zonder zijn toewijding de afgelopen jaren zou Heren 1 niet hebben gestaan waar het nu staat. Bijna vier jaar terug begon hij met 7 spelers in de reserveklasse. En van daaruit heeft hij Heren 1 uitgebouwd tot een team dat bovenin de 4eklasse meedoet en waar diverse (jeugd)leden op zondag’s met veel plezier naar komen kijken.

 

De waardering voor John blijkt wel uit het feit dat we John hebben gevraagd of er een andere functie is die hij wil vervullen binnen de vereniging, dit kan zowel binnen het hockey technische deel als overige verenigingszaken. Hier gaat John over nadenken en als hij dat wil, komt hij daar bij ons op terug. 

 

Uiteraard zullen we aan het einde van het seizoen John nog gepast bedanken voor zijn werkzaamheden. Voor nu, bedanken we John voor zijn werkzaamheden tot nu toe en wensen hem heel veel succes de rest van het seizoen bij Heren 1 en daarna in welke rol of functie dan ook.