Terug
25-3-2022

Hockeycursus 2022 - senioren

Nieuws afbeelding

We gaan weer starten!

Op maandag 28 maart a.s. starten we met een nieuwe hockeycursus voor senioren met weinig of geen hockeyervaring. Hieronder bevinden zich jaarlijks veel ouders waarvan de kinderen op hockey zitten. Deze cursus is sinds de start, 7 jaar geleden, een groot succes en de deelnemers zijn altijd erg enthousiast. Ben je erbij?

Voor wie?
Deze hockeycursus is met name bedoeld voor volwassenen (m/v) die vaak al één of meerdere gezinsleden hebben die hockeyen. De ervaring leert dat het voor deze groep leuk is om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. De cursus wordt gegeven door spelers uit Heren 1 en Dames 1, van HC Eemvallei. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de basis hockeytechnieken en meestal wordt de training afgesloten met het spelen van een partijtje. Daarnaast zal er ook aandacht aan de spelregels worden gegeven door hier tijdens de training uitleg over te geven.

Wanneer?

De hockeycursus bestaat uit 8 achtereenvolgende maandagavonden van 20.30 tot 22:00 uur op de locatie Olympus waarvan een avond aan de uitleg van de spelregels gewijd zal worden. Na afloop drinken we meestal nog wat met elkaar in het clubhuis. De eerste cursusavond is op maandagavond 28 maart 2022. En vervolgens, 4/11/25 april en 2/9/16/23/30 mei 2022. Alles is op vrijwillige basis, dus geen verplichtingen. Als je een keer geen tijd hebt om te komen is dit geen probleem.

Wat heb ik nodig?

De uitrusting die je voor de hockeycursus nodig hebt zijn scheenbeschermers, een bitje en een hockeystick.

Wat kost het?

De kosten voor deze cursus bedragen slechts € 60,-

Hoe kan ik mij aanmelden?

Stuur een mail met je naam naar [email protected] o.v.v. ‘Hockey Cursus 2022’ en wij sturen je een mail met verdere informatie.
En daarna? Veel deelnemers zijn na het afronden van de cursus zo enthousiast dat ze doorgaan met trimhockey. Alle trimgroepen trainen op de maandagavond. Als je in hetzelfde seizoen doorstroomt naar een volwaardig lidmaatschap krijg je € 60,- korting op de contributie. 

Wil je ook kennis maken met hockey schrijf je dan snel in want vol = vol.

Vragen? Mail ons via [email protected]