Terug
14-6-2021

Panasj zomerhockey kamp augustus

Nieuws afbeelding

Nog een paar weken en dan het is weer zover; Het Panasj hockey zomerkamp 2021! Doe je mee? Inschrijven kan vanaf nu.

Dit jaar organiseert Panasj weer het ‘Panasj hockey zomerkamp bij HC Eemvallei’. Op maandag 23 augustus, dinsdag 24 augustus en woensdag 25 augustus gaan we weer een supergaaf, leuk en leerzaam hockeykamp organiseren. Doen jullie mee?

Voor wie is het hockeykamp?

Panasj hockeykampen zijn voor kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. We delen de kinderen in op basis van hun leeftijd en niveau (uiteraard kijken we ook naar teams en vriendjes/vriendinnetjes). We hebben 3 groepen:

  • Panasj ‘mini’s’ kamp voor kinderen 4 en 5 jaar. Dit is een halve dag kamp.

  • Panasj ‘junioren’ kamp voor kinderen 5 - 10 jaar. Dit een hele dag.

  • NIEUW! Panasj ‘NEXT LEVEL’ kamp voor kinderen 10 - 12 jaar. Dit een hele dag kamp.

De 3 groepen trainen allemaal afzonderlijk van elkaar en hebben hun eigen programma.

Wat gaan we doen tijdens het hockeykamp?

Panasj hockeykampen zijn leuk, leerzaam en hebben een afwisselend programma voor elk niveau. De ‘mini’s’ leren op een speelse manier kennismaken met hockey met hun eigen trainer.

Met de junioren gaan we in de ochtend werken aan hun hockey technische vaardigheden. In de middag gaan we werken met kleurenteams waar de kinderen in groepen oefeningen en spelen gaan doen waarin hockey, het ‘team’ en het samenwerken voorop staan. De dag sluiten we af met diverse partijvormen.

Panasj ‘NEXT LEVEL’ is voor de echte fanatieke hockeyers die graag aan hun techniek willen werken en beter willen worden. Voor hun hebben we een gaaf programma. In de ochtend zijn zij druk bezig met hun techniek, hun vaardigheden etc. In de middag gaan de trainers met de kinderen aan de slag met challenges. Denk hierbij aan het verbeteren van je korte en lang sprint, de (backhand)slag, op tijd door een parcours manoeuvreren, hoe hard sla ik een bal? De kinderen ontvangen aan het eind van het kamp een Panasj certificaat met hun best behaalde resultaten. De dag sluiten we af met diverse partijvormen.

Wat zijn de tijden en waar is het kamp?

Het Panasj kamp voor de mini’s is van 09.30 uur – 12.30 uur. Het kamp voor de junioren en NEXT LEVEL is van 09.30 uur – 16.00 uur. Locatie: HC Eemvallei, Caraïben 1 Amersfoort.

Wat zijn de kosten voor deelname?

De kosten voor deelname aan het mini kamp bedragen € 110,-

De kosten voor deelname aan het junioren kamp bedragen € 185,-

De kosten voor deelname aan het NEXT LEVEL kamp bedragen € 205,-

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor het hockeykamp?

Inschrijven kan via de volgende directe link: https://amersfoort.panasj.nl/kampen Klik hierna op de button ‘Aanmelden’ en kies als eerste de gewenste locatie. Daarna kies je voor deelname ‘mini’s, junioren of Next Level.

Alle kinderen ontvangen bij aanvang van het kamp het unieke Panasj kampshirt. Voor NEXT LEVEL is er een eigen kampshirt.

Eten & drinken

Voor tussendoortjes (fruit, snoepgroente, drinken, ontbijtkoek etc.) wordt gezorgd. We kijken in augustus wat verder mogelijk is qua lunch.

Meer informatie over de Panasj hockeykampen vind je op onze website. Hier gaan wij ook wat dieper in op het programma, https://amersfoort.panasj.nl/kampen

Doen jullie kinderen (weer) mee?