Terug
13-6-2021

Maak kennis met hockey! Schrijf je in voor Rabo Zomerhockey

Nieuws afbeelding

De zomervakantie start binnenkort en jij kunt vanaf woensdag 16 juni 2021, 3 trainingen (van een uur) hockey volgen bij Hockeyclub Eemvallei. Zomerhockey is voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Dit is een initiatief van Rabobank Amersfoort Eemland en Hockeyclub Eemvallei om de jeugd van Amersfoort Noord, laagdrempelig een kans te bieden kennis te maken met de hockey sport en de hockey club in Vathorst. Hockey is namelijk niet alleen een hele leuke sport om buiten te beoefenen maar je maakt op de club ook vrienden voor het leven.

We geven Rabo Zomerhockey:
1. Woensdag 16 juni 17-18u
2. Woensdag 23 juni 17-18u
3. In de week van 28 juni trainen de kids mee met een team op hun eigen niveau.

De starttijd van de trainingen is 17:00 / Inloop 16:45 - 16:55. De locatie zullen we na inschrijving bekend maken.

Voor 3 trainingen Rabo Zomerhockey betaal je maar € 12,50.

Het aantal deelnemers is niet onbeperkt. Schrijf je daarom snel in! Deelname aan Rabo Zomerhockey vindt plaats op basis van volgorde van binnenkomst van betaling.

Wij zorgen samen met onze sponsor Van Duinkerken ervoor dat er voldoende sticks en scheenbeschermers beschikbaar zijn indien je die zelf niet hebt. Het bitje krijg je van ons cadeau zodat je deze alle lessen kunt gebruiken.

Je bent niet verplicht alle 3 de lessen mee te doen. Laat in het formulier wel even weten welke dagen je erbij bent zodat we hier rekening mee kunnen houden. We delen je in bij leeftijdsgenoten zodat jij training op maat kunt krijgen van onze trainers.

We hopen je te mogen verwelkomen op een van onze hockeyvelden van Hockey Club Eemvallei in Vathorst! Schrijf je snel in via deze link

Groetjes, Rabobank Amersfoort Eemland en HC Eemvallei


Heb je vragen mail: [email protected]