Terug
8-9-2020

Hockeycursus senioren start 28 september

Nieuws afbeelding

We gaan weer starten!

Op maandag 28 september a.s. starten we met een nieuwe hockeycursus voor senioren met weinig of geen hockeyervaring. Hieronder bevinden zich jaarlijks veel ouders waarvan de kinderen op hockey zitten. Deze cursus is sinds de start, 6 jaar geleden, een groot succes en de deelnemers zijn altijd erg enthousiast. Ben je erbij?

Voor wie?
Deze hockeycursus is met name bedoeld voor volwassenen (m/v) die vaak al één of meerdere gezinsleden hebben die hockeyen. De ervaring leert dat het voor deze groep leuk is om de beginselen van het hockey te leren en zo meer betrokken te raken bij het spel van hun gezinsleden. De cursus wordt gegeven door een trainer van HC Eemvallei. De nadruk ligt op het ontwikkelen van de basis hockeytechnieken en meestal wordt de training afgesloten met het spelen van een partijtje. Daarnaast zal er ook aandacht aan de spelregels worden gegeven door hier tijdens de training uitleg over te geven.

Wanneer?
De hockeycursus bestaat uit 8 maandagavonden van 20.15 tot 21.45 uur op de locatie Caraïben waarvan een avond, voorafgaand aan de training, een uitleg van de spelregels. Na afloop drinken we meestal nog wat met elkaar in het clubhuis. De eerste cursusavond is op maandagavond 28 september 2020. De laatste training zal op maandagavond 23 november 2020 zijn. Alles is op vrijwillige basis, dus geen verplichtingen. Als je een keer geen tijd hebt om te komen is dit geen probleem.

Wat heb ik nodig?
De uitrusting die je voor de hockeycursus nodig hebt zijn scheenbeschermers, een bitje en een hockeystick.

Wat kost het?
De kosten voor deze cursus bedragen slechts € 60,-

Hoe kan ik mij aanmelden?
Stuur een mail met je naam naar [email protected] o.v.v. ‘Hockey Cursus 2020’ en wij sturen je een mail met verdere informatie.


En daarna? Veel deelnemers zijn na het afronden van de cursus zo enthousiast dat ze doorgaan met trimhockey. Alle groepen trainen ook op de maandagavond.

Wil je ook kennis maken met hockey schrijf je dan snel in want vol = vol.

Vragen? Mail ons via [email protected]