Terug
2-9-2020

Geslaagd Panasj Zomerkamp

Nieuws afbeelding

De laatste week van de zomervakantie heeft de Jongste Jeugd Commissie samen met Panasj een zeer geslaagd zomerkamp georganiseerd. Dit jaar werd dit kamp voor de tweede keer georganiseerd op HC Eemvallei. 4 dagen lang hebben kinderen tussen 4 en 12 jaar zich vermaakt op de velden van de Caraïben.

Dit jaar heeft een groep van ruim 100 kinderen zich aangemeld voor het kamp. De kinderen waren vooral leden van HC Eemvallei, maar ook spelers van MHC Soest en Scharweide hebben genoten van het kamp. De kinderen zijn in drie groepen opgedeeld, de mini’s (4-5 jaar), junioren (6-9 jaar) en Next Level (9-12 jaar). Zo konden ze op hun eigen niveau spelenderwijs bezig zijn met hockey.

Mini’s

De mini’s hebben elke ochtend op het keepersveld verschillende beweeg en hockeyspelletjes gedaan. Na een heerlijk broodje knakworst werden ze opgehaald door hun ouders.

Junioren en Next Level

De junioren en Next Level groep hebben elke dag in de ochtend verschillende technieken en skills getraind. Na de training werden ze uitgedaagd met verschillende challenges, zoals scoopen, rennen, slaan op goal. In de middag deden ze spellen met hun kleurenteam. Na de middagsnack, werd de dag afgesloten met wedstrijdjes. Tijdens het kamp werden de punten bijgehouden van elk team en zo werd team Paars 1e van het Next Level kamp en team Roze van de junioren kampioen.


Clinic van een jeugd interantional Milou Jaeger

Op donderdag kwam Milou Jaeger de kinderen van de Next Level groep lesgeven. Zij heeft hen dechop geleerd. De ballen vlogen het goal in. Dus wees niet verbaasd als je die techniek tijdens de wedstrijden opeens ziet....


Vrijwilligers bedankt!

De catering voor deze kinderen werd volledig verzorgd door vrijwilligers van de club. Elke dag heeft Team Knakworst in een razend tempo alle kinderen drinken, gezonde tussendoortjes en natuurlijk een broodje knakworst geserveerd. Met 104 kinderen, die in drieshifts om de beurt langskomen was het hard werken, maar ook supergezellig! Zonder hen was dit kamp niet mogelijk!

De communicatie commissie stond paraat om alle leuke filmpjes en foto’s op onze socials te plaatsen en de sponsorcommissie heeft goede afspraken kunnen maken met de Dekamarkt voor al het voedsel.

Gaaf om zo samen een geweldige ervaring voor de kinderen en onze club te kunnen organiseren. Dank je wel!

Jacqueline Slot-Rijn
Voorzitter Commissie Jongste Jeugd (jongens)

Volgende activiteiten van Panasj op HC Eemvallei:

  • Herfstclinics in de herfstvakantie 17 t/m 25 oktober.
    Inschrijving kan binnenkort viahttps://amersfoort.panasj.nl/clinics

  • Wintertrainingen in de zaal tijdens de winterstop

  • Voorjaarsclinic in de meivakantie (ntb)

  • Zomerkamp laatste week van augustus 2021

Reserveer deze data vast in je agenda! (ook voor een plek in Team Knakworst).