Terug
14-7-2020

HCE goes international

Nieuws afbeelding

Na de komst van de Schotse technisch co√∂rdinator jongens en trainer/coach van JB1 Grant Thomson, hebben we de volgende internationale toptrainer binnen weten te halen. Ook hij komt uit Schotland, sterker, hij is daar nu nog. Robert Martin (28 jaar) heeft gisteren zijn contract voor minimaal 25 uur per week getekend. Hij komt naar NL om zijn passies, hockey en fitness in het werk te combineren. Robert is in Schotland al jaren trainer coach in de National League en heeft zelf ook op het hoogste niveau in Schotland gespeeld. 


Daarnaast is Robert personal fitness trainer en creator van HockeyFit. Bij HCE gaat Robert 5 middagen en avonden per week alle niet-selectie teams trainen. Hiermee proberen we ons aan de belofte te houden dat het niveau van alle trainingen verder omhoog gaat. Zowel voor selectie teams als voor  niet-selectie teams.

Gedurende de dag zal Robert zijn werk als personal fitness trainer ook in Amersfoort voortzetten. Mocht je weten wat hij voor je kan doen: https://www.facebook.com/HockeyFitUK/

Robert komt begin augustus naar Nederland. Alle papieren worden nu in orde gemaakt en hij is bezig met het vinden van geschikte woonruimte in de buurt van HCE.

Robert zoekt nog woonruimte, weet je een kamer of appartement, mail dan naar [email protected]