Terug
2-6-2020

Nieuwe trainers voor HC Eemvallei

Nieuws afbeelding

Afgelopen vrijdag 22 mei hebben we met maar liefst 5 (nieuwe) hoofdtrainers een overeenkomst voor het komende seizoen getekend. Een aantal oude bekenden maar ook een nieuwe trainer. 

Dat ondertekenen (natuurlijk corona proof zo goed en kwaad als het ging) deden we in goed gezelschap van penningmeester Arnold de Lange, voorzitter Hidde ten Hoor en uiteraard Wouter Endert - het bestuurslid Hockey die gesprekken met de trainers voerde en de vereniging en de trainers aan elkaar koppelde. Deze aanstelling is direct gevolg van de hoogste prioriteit van het bestuur: ‘de kwaliteit van trainingen voor alle teams in onze vereniging verhogen’. Meer spelplezier en resultaten zijn hier sterk mee verbonden.

Graag stellen we de hoofdtrainers aan jullie voor inclusief foto’s van de aanwezige bestuursleden.

1. Pieter de Jong, een oude bekende. Hij speelt zelf in Veteranen A en hij trainde/coachte het afgelopen seizoen al Dames 1 en zal dit het komende seizoen ook weer gaan doen.

Pieter_trainer

2. Grant Thomson, de nieuwe trainer/coach van onze jongenslijn. Deze Schot die inmiddels 7 jaar traint en coacht in Nederland gaat zijn energie steken in het op (nog) hoger hockey niveau brengen van de JA1 tot en met de Jongens JD. Trainer/coach JB1. Grant is speciaal naar Nederland verhuist om zoals hij zegt van zijn passie zijn werk te maken. Voorts kijken we nog met Grant welke andere teams hij kan gaan trainen, wellicht de trimmers.3. Daan Smit, eveneens een oude bekende. Daan zal het komende seizoen de MA1 gaan trainen en coachen daarnaast is hij verantwoordelijk voor de gehele meisjes lijn. Tot slot zal hij Lisa gaan assisteren bij de een deel van de trainingen van de jongste jeugd.

Daan_trainer

4. Lisa Ruizendaal, ook een oude bekende, die de afgelopen periode samen met Daan, Wouter, en Hendrik Jan (bestuurlid accommodatie, ‘teamleider’ Corona) bergen werk hebben verzet om eenieder zoveel mogelijk binnen de richtlijnen te kunnen laten hockeyen. Lisa gaat de Meisjes D1 trainen en coachen. Daarnaast is Lisa verantwoordelijk voor onze jongste jeugd, die ze dan ook met assistentie van de onder andere Daan nog beter gaat maken.
Lisa_trainer


5. Tot slot, John Nijenhuis. Eveneens een oude bekende, ook John heeft zich in de afgelopen periode zeer nuttig gemaakt voor de vereniging op allerlei gebied naast het feit dat hij ook nog trainer/coach was van Heren 1. Ook het komende seizoen zal hij dit team onder zijn hoede nemen. Daarnaast is John Technisch coördinator Senioren en aanspreekpunt voor de trimmers.

John_trainer
De komende periode zullen we gebruiken om onze trainers zich te laten voorstellen via de diverse media kanalen van onze vereniging. 

Aanwezige bestuursleden, van links naar rechts: Arnold de Lange, Wouter Endert en Hidde ten Hoor. Wat ons opviel was dat de trainers zeer goed gehumeurd waren en eigenlijk niet kunnen wachten op het nieuwe seizoen. Ze staan te trappelen om onze hockeyers zich optimaal te laten voorbereiden en ze vervolgens te laten vlammen tijdens komend seizoen.

Arnold_Bestuur_2020Wouter_Bestuur_2020
Hidde_Bestuur 2020


Voor vragen / opmerkingen / aandachtspunten aarzel niet en neem contact met ons op ([email protected]).

Wij wensen iedereen heel veel succes in het organiseren van een fantastisch volgende seizoen!!!

Sportieve groet,
Het Bestuur van HC Eemvallei