headernw.jpg
 

Evenementenkalender

7-3-2018
Nieuwsafbeelding

Binnenkort gaan we weer naar buiten. We komen elkaar dan weer tegen op een van onze beide locaties. Op onze bruisende vereniging is er naast hockey veel meer leuks te beleven in de tweede helft van het seizoen.

De verschillende commissies hebben leuke activiteiten voor jullie op het programma staan. Uiteraard worden onze kampioenen gehuldigd. Komt er een D-feest en bingo voor de F-jes aan. Het seizoen wordt traditioneelafgesloten met een slotdag voor de jongste jeugd en het D-kamp.

Als klap op de vuurpijl gaan we met zijn allen feesten. We gaan het mega Grote Club Feest, gewonnen hebben door het superlot van eyewish, organiseren. Het wordt een super feest, meer details volgen z.s.m. maar blok 7 juli alvast in je agenda!

Wij hebben besloten het familie hockey toernooi dit jaar niet in de planning op te nemen. We leggen dit jaar de focus op het mega Grote Club Feest als collectieve afsluiting van het hockeyseizoen.Het is niet haalbaar om twee grote evenementen zo dicht op elkaar te organiseren. Volgend jaar willen we uiteraard weer een familietoernooi neerzetten. Wil je daar over mee denken en helpen bij de organisatie? Meld je aan:[email protected]

Tot slot een belangrijke mededeling voor alle jongste jeugdleden. Na het succes van vorig jaar komt er dit jaar in de zomervakantie ook een HC Eemvallei Hockey en Fun kamp in de zomervakantie. Hou 21 tot 24 augustus vrij. Meer informatie volgt snel.