headernw.jpg
 

Betaalpas


HC Eemvallei betaalpas

Ieder lid van HC Eemvallei heeft een ‘HC Eemvallei betaalpas’. Deze pas en PIN zijn de enige betaalmogelijkheden bij Eemvallei. Contant geld wordt niet geaccepteerd.

Dit heeft nogal wat voordelen voor de club en de veiligheid: geen kasverschillen, geen wisselgeldproblemen, openen en sluiten van de kantine gaat een stuk sneller (geen kasopmaak), snelle leeftijdscontrole bij alcohol verkoop en inbrekers op zoek naar contant geld kunnen Eemvallei structureel mijden.

Met dit systeem wordt het laagdrempelig om ook bij trainingen op een woensdagmiddag de bar te openen met de hulp van ouders.

Opwaarderen en saldo

De ‘HC Eemvallei betaalpas’ kun je via de Eemvallei website achter de "Mijn Eemvallei” knop opwaarderen met IDEAL. Ook opwaarderen met je pinpas kan op de club. .

Op de website en in LISATeam kun je na inloggen ook altijd zien wanneer je hebt afgerekend en hoe het met je saldo staatDe prijzen blijven dus eigenlijk gelijk zolang je met de verenigingspas betaalt.

Gekoppeld systeem

We hebben nu één kassasysteem op beide locaties. We kunnen "aan de achterkant” via internet altijd zien wat er is gebeurd, prijzen kunnen heel makkelijk aangepast worden en het bijbestellen kan eenvoudig

Het systeem is een intern systeem van HC Eemvallei, gefaciliteerd door Le Credit Sportif. Het kassasysteem is bij ruim 500 verenigingen in gebruik, waarvan meer dan 100 hockeyverenigingen. De keuze voor dit systeem boven bijvoorbeeld het MyOrder systeem is mede ingegeven door het gunstigere kostenplaatje.

Voor vragen over de betaalpas kun je een e-mail sturen aan [email protected] of [email protected]