Terug

Sponsor worden

HC Eemvallei, de hockeyclub van Vathorst!

In de wijk Vathorst, ten Noorden van Amersfoort, is op maar liefst twee locaties hockeyclub HC Eemvallei actief. Opgericht in 1974 als HC Bunschoten, en verhuisd in 2007 naar de snelst groeiende wijk van Amersfoort, is HC Eemvallei niet meer weg te denken uit de wijk. Als sterk groeiende hockeyvereniging mogen we ieder jaar weer nieuwe leden verwelkomen. We tellen ruim 1.200 spelers, meisjes en jongens, dames en heren. Met zoveel actieve leden, hun ouders en vele andere belangstellenden die vrijwel dagelijks actief met hockey bezig zijn, is het zeer aantrekkelijk voor sponsoren om de aandacht te trekken.

Hedendaagse sponsoring
We geloven in "het mes moet aan twee kanten snijden”. Wij geven daarom de mogelijkheid om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen op een gewenste manier. De steun van sponsoren stelt ons in staat om een aantrekkelijke vereniging te zijn voor onze spelers en alle andere betrokkenen. We kunnen zo nog meer activiteiten organiseren die ten goede komen aan de leden. Daarnaast kunnen we investeringen doen die het voortbestaan van de club en de ontwikkeling van spelers in de toekomst garanderen.

Onze vier sponsorprincipes
In ruil voor de steun van jou als sponsor, zorgen wij ervoor dat sponsoring maximaal aantrekkelijk is. Dat doen wij aan de hand van vier sponsorprincipes:

  1. Vergroten van de naamsbekendheid
HC Eemvallei ligt verdeeld over twee locaties, beide aan de rand van de snelgroeiende wijk Vathorst. De ene locatie ligt onderaan de afrit van de A1, de andere locatie tegenover Ikea. Twee prachtige A1- locaties die er toe doen voor het vergroten van naamsbekendheid van jouw onderneming. Bijvoorbeeld de kracht van reclamedoeken op de velden biedt prachtige kansen. Daarnaast ontvangen wij uiteraard jaarlijks tientallen clubs uit de nabije regio’s.

  1. Versterking van het bedrijfsimago
HC Eemvallei is een jonge club en daarmee ook een bijzonder actieve club als het gaat om het organiseren van culturele en sportactiviteiten. Door ondersteuning speelt een sponsor zichzelf op een positieve manier in de kijker.

  1. Kansen om te netwerken
Sponsoren betekent ook dat wij je graag ontvangen tijdens de door HC Eemvallei georganiseerde activiteiten. Een moment om te genieten van alles wat er wordt georganiseerd maar ook een uitgelezen kans om op een ontspannen manier te netwerken. Wij introduceren je met plezier en stellen je graag voor aan je publiek.

  1. Betrokkenheid
”Last but not least” is het gewoon heel prettig om iets extra’s te kunnen toevoegen aan de vereniging HC Eemvallei en meer betrokken te kunnen zijn bij de club die jij als sponsor een warm hart toedraagt.

Er zijn meerdere manieren om sponsor te worden van HC Eemvallei:


Hoofdsponsor
Dit is ons meest exclusieve en uitgebreide menu. Op dit moment is de ABN AMRO onze hoofdsponsor.


Topsponsor
Als hoofdsponsor je net te gek is, dan is de optie Topsponsor wellicht meer geschikt. Veel exposure, veel vermeldingen en legio mogelijkheden die we graag met je bespreken.


Veldsponsor
Naam geven aan één van onze velden? Met een veldsponsorschap kan dat. Zo ben je niet alleen zichtbaar op het veld, maar wordt de naam óók weergegeven bij de vermelding van het veld waarop wordt gespeeld (zowel op de KNHB-site als op de sites van alle hockeyclubs).


Bord/doeksponsor
Bordponsoren trekken de aandacht van iedereen die bij ons op bezoek komt en langs de lijn naar de spelers kijkt. En met ruim 1200 leden is het zowel tijdens trainingen als in de weekenden druk langs de velden.


Teamsponsor
Sponsors die spelers direct blij willen maken, worden teamsponsor. Ieder team dat in trainingspak met een sponsornaam mag spelen, is extra trots. En jouw zichtbaarheid gaat wekelijks de regio kilometers ver in. Leuk is ook als het team voorziet van accessoires zoals bidones en hockeytassen met jouw logo.

Business Club
Komend seizoen wordt er bij HC Eemvallei een Business Club opgericht voor sponsoren. Een paar keer per jaar organiseert de club activiteiten voor de sponsoren zelf. Handig om te netwerken en kennis op te doen. Wanneer je sponsor wordt van onze club, word je automatisch lid van de Business Club.

Download voor meer informatie de Sponsorbrochure.


Wil je een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden en wat sponsoring kan opleveren? We nemen graag de tijd voor je! Stuur hiervoor een mail aan de Sponsorcommissie